geen zorgen meer over je financiële administratie

weet jij hoe je bedrijf er écht voor staat?

Zoek jij iemand die maandelijks jouw schoenendoos aanneemt, jou volledig ontzorgt en al je in- en verkoopfacturen namens jou invoert? Iemand die geen lastige vragen stelt maar gewoon dóet? In dat geval denk ik niet dat ik de juiste persoon voor je ben.

Natuurlijk is het ontzettende belangrijk dat je administratie klopt. Maar waar het mij écht om gaat is dat je weet wat er speelt in je bedrijf en dat je ook snapt wat je precies doet. Je administratie is zo ontzettend veel meer dan een saaie, vervelende verplichting alleen!

Jij wilt toch ook snel en met een gerust hart je aangiften indienen? En hoe kun je nu de juiste (financiële) beslissingen nemen als je twijfelt of je balans en winst & verliesrekening wel kloppen? 

En denk je nu; balans en winst & verliesrekening, ik heb geen idee? Kijk, in dat geval moet je dus wél eens contact met me opnemen!

Uiteraard gaan we er in de eerste plaats voor zorgen dat je administratie klopt. Dit doe ik alleen niet vóór je, maar samen mét je. En precies hierom is mijn manier van werken anders dan de gemiddelde boekhouder, accountant of adviseur.

Door nauw betrokken te zijn bij het voeren van je administratie – en misschien zelfs een groot deel zelf te doen – begrijp je wat er gebeurt binnen je bedrijf. Ik ben er vervolgens om bij te sturen als er iets mis gaat. Je uit te leggen waarom je die ene post voor de btw niet zomaar in aftrek kunt brengen maar voor de inkomstenbelasting juist weer wel. Hoe het precies zit met afschrijvingen op investeringen. En om je te updaten over de tussenstand van je cijfers en je uit te leggen wat dat precies voor je bedrijf betekent. 

Door op zo’n manier samen te werken blijven accountantskosten relatief laag, leer je ontzettend veel over je eigen bedrijf én kun jij met een gerust hart je belastingaangiften doen!

Dit is wat ik doe

Hulp Financiele Administratie Digital Nomads I Anjo Bots van Digitax Nomad

Dus… Kun jij heel veel zelf maar krijg je toch af en toe de kriebels van zaken als afschrijvingen, beperkte aftrekbaarheid, kilometervergoedingen, buitenlandse facturen of je kwartaalaangifte btw? Neem dan eens contact met me op.

Ik kijk graag met je mee en leg je uit hoe het precies zit. Om je te helpen, maar vooral om te leren. Zodat je het in het vervolg misschien wel grotendeels zelf kunt.

Liever laagdrempelig en eenmalig een vraag stellen over je boekhouding? Dat kan tijdens de Online Q&A! Klik hier voor meer informatie.

Referenties

Ik ben bij Anjo terecht gekomen omdat ik vragen had over het digital nomad'en. Inmiddels checkt ze iedere maand mijn administratie en geeft me een uitgebreide update over hoe ik ervoor sta met mijn bedrijf. Ik ben zo veel zelfverzekerder geworden in mijn aangiften btw en inkomstenbelasting! Zo fijn om iemand te hebben die over mijn schouder meekijkt.
Annet Ent
Online Marketeer
Anjo heeft mij enorm geholpen door haar helikopterview. Er is zo veel belangrijk als je de overstap maakt met je psychologiepraktijk naar een ander land! De hoeveelheid stappen is niet mis, het duizelde me soms behoorlijk. Zij slaagde erin mij uitleg te geven in eenvoudige taal. We konden samen prioriteiten opstellen en ik kon stap voor stap mijn zaken geregeld krijgen. Nu spreek ik haar nog af en toe (2-4 keer per jaar) als ik wil dat ze overstijgend meekijkt. Dit zorgt bij mij voor een gevoel van overzicht en rust!
Sara Helmink
GZ-psycholoog
Anjo is geweldig! Ik werk al zo'n 4 jaar met haar samen en ik zou inmiddels niet meer weten wat ik zonder haar moet. Anjo is in charge of de gehele fiscale administratie van mijn advocatenkantoor en ik vertrouw haar blindelings. Ze reageert snel, is toegankelijk, legt alles op begrijpelijke wijze uit, heeft bij lange na geen 9 tot 5 mentaliteit en is in één woord een topper!
Leonie van der Grinten
Strafrechtadvocaat

Stuur me gewoon eens een berichtje

Loop je ergens tegenaan? En je denkt dat ik je hierbij kan helpen?
Of wil je meer weten over mijn manier van werken?