Wegens drukte staat er op dit moment geen webinar gepland. 1-op-1 adviesgesprekken zijn wel mogelijk.

Waar betaal ik als Digital Nomad Belasting?

Uitschrijven uit Nederland of toch nog maar even niet? Hoe zit het nu precies met die 8 maanden? Kan ik mijn Nederlandse bedrijf aanhouden, ook al ga ik naar het buitenland? Wat zijn de gevolgen voor mijn aangifte btw? Is remote werken dé oplossing om geen belasting te hoeven betalen? Allemaal vragen die mij dagelijks door mijn klanten gesteld worden.

Ben jij helemaal klaar met het eindeloos lezen van blogs en wil je nu wel eens horen hoe het écht zit? Meld je dan snel aan voor de online masterclass “Waar Betaal Ik Als Digital Nomad Belasting?”

Wegens drukte staan er even geen webinars gepland. 1-op-1 adviesgesprekken zijn wel mogelijk.

*Let op, er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Eindelijk écht antwoord op de
meestgestelde vragen van digital nomads

De eerstvolgende online masterclass “Waar Betaal Ik Als Digital Nomad Belasting” volgt binnenkort. Aanmelden kan nu via onderstaande link!*

*Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Wil jij weten:

Online Training Belastingen voor Digital Nomads I Anjo Bots van Digitax Nomad

Al deze vragen én meer komen aan bod in de online masterclass “Waar Betaal Ik Als Digital Nomad Belasting”.

Voor maximaal 2 uur van je tijd en eenmalig € 65,- excl. btw (€78,65 incl. btw) leer jij van een belastingspecialist hoe het nu écht zit.

Tijdens de masterclass is er ruimte voor het stellen vragen én de mogelijkheid tot het plannen van een aanvullend één op één adviesgesprek. Zo kun jij zonder fouten en met een gerust hart als digital nomad aan de slag.

Vragen? Neem direct contact met mij op via het contactformulier of boek direct je plek zodra er weer een webinar gepland staat. We spreken elkaar snel!

goedbedoelde adviezen, heel veel blogs. ik hoor het liever van de professional!

Vrijwel wekelijks ontvang ik mails van digital nomads met grote twijfels over hun belastingen.

Iemand vertelde me dat… En toen heb ik dus… Maar later las ik dat… En nu weet ik het niet meer!” 

Heel begrijpelijk. Het belastingrecht is ontzettend lastig, laat staan het internationale belastingrecht.

Zodra je als digital nomad de grens oversteekt, krijg je te maken met verschillende belastingjurisdicties. Niet alleen de Nederlandse Belastingdienst vindt nu iets van je, maar ook de belastingautoriteiten van de landen waar je je begeeft of waar je zaken mee doet. En dat heeft vaak nogal impact, hoe eenvoudig je situatie misschien ook lijkt.

Belastingwetgeving is vaag en sterk wisselend per land. Ook is iedere persoonlijke situatie anders en kan de beoordeling van die situatie sterk per land verschillen. Landen hebben onderling veel geregeld, maar veel ook niet. Iets wat voor de ene digital nomad werkt, kan fataal zijn voor de ander. Je zou niet de eerste zijn die onterecht via een e-residency in Estland aan de slag gaat en zich daarmee behoorlijk wat problemen op de hals haalt. En dat is pas één van de potentiële valkuilen die ik in mijn praktijk voorbij zie komen.

In deze online masterclass behandel ik de vragen die mij het meest gesteld worden door digital nomads en remote werkers. Heel laagdrempelig en in duidelijke taal leg ik je uit hoe het nu écht zit. In korte tijd betrouwbaar advies van een specialist. Met natuurlijk de mogelijkheid tot het stellen van vragen én eventueel het inplannen van een aanvullend één op één adviesgesprek.

Let op! Er is beperkt plek...

Om de masterclass zoveel mogelijk toe te kunnen spitsen op de persoonlijke situatie van de deelnemers, is er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Hierdoor zit de masterclass mogelijk snel vol. 

Meld je dus gauw aan!

Ik ben bij Anjo terecht gekomen omdat ik vragen had over het digital nomad'en. Inmiddels checkt ze iedere maand mijn administratie en geeft me een uitgebreide update over hoe ik ervoor sta met mijn bedrijf. Ik ben zo veel zelfverzekerder geworden in mijn aangiften btw en inkomstenbelasting! Zo fijn om iemand te hebben die over mijn schouder meekijkt.
Annet Ent
Online Marketeer
Anjo heeft mij enorm geholpen door haar helikopterview. Er is zo veel belangrijk als je de overstap maakt met je psychologiepraktijk naar een ander land! De hoeveelheid stappen is niet mis, het duizelde me soms behoorlijk. Zij slaagde erin mij uitleg te geven in eenvoudige taal. We konden samen prioriteiten opstellen en ik kon stap voor stap mijn zaken geregeld krijgen. Nu spreek ik haar nog af en toe (2-4 keer per jaar) als ik wil dat ze overstijgend meekijkt. Dit zorgt bij mij voor een gevoel van overzicht en rust!
Sara Helmink
GZ-psycholoog
Anjo is geweldig! Ik werk al zo'n 4 jaar met haar samen en ik zou inmiddels niet meer weten wat ik zonder haar moet. Anjo is in charge of de gehele fiscale administratie van mijn advocatenkantoor en ik vertrouw haar blindelings. Ze reageert snel, is toegankelijk, legt alles op begrijpelijke wijze uit, heeft bij lange na geen 9 tot 5 mentaliteit en is in één woord een topper!
Leonie van der Grinten
Strafrechtadvocaat