De eerstvolgende Q&A staat gepland op woensdag 6 juli a.s. om 20u (NLse tijd)

Stel me je vraag en leer van anderen tijdens het online vragenuurtje

Uitschrijven uit Nederland of toch nog maar even niet? Kan ik mijn Nederlandse bedrijf aanhouden, ook al ga ik naar het buitenland? Wat zijn de gevolgen voor mijn aangifte btw? Welke kosten zijn aftrekbaar en welke niet? 

Allemaal vragen die mij dagelijks door mijn klanten gesteld worden.

Ben jij helemaal klaar met het eindeloos lezen van blogs en wil je nu wel eens horen hoe het écht zit zonder een uitgebreide 1-op-1 sessie? Meld je dan snel aan voor de Q&A. Heel laagdrempelig antwoord op jouw meest prangende fiscale of administratieve vraag.

Tijdens de Q&A komen jouw vraag en de vragen van anderen aan bod. Zo krijg jij gegarandeerd antwoord op jouw persoonlijke vraag, maar leer je ook van die van anderen. Het doel? Met een gerust hart als digital nomad aan de slag!

Eindelijk écht antwoord op jouw fiscale vraag
(en die van andere digital Nomads)

De eerstvolgende Q&A staat gepland op woensdag 6 juli a.s. om 20u Nederlandse tijd. Aanmelden kan nu via de Boek nu button hieronder.

*Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

**Let op, de Q&A gaat alleen door bij minimaal 4 aanmeldingen. Mocht de Q&A onverhoopt niet doorgaan, dan schuift je aanmelding door naar de eerstvolgende geplande Q&A. Het is ook mogelijk om het bedrag van je aanmelding in mindering te brengen op een 1-op-1 adviesgesprek. Deze keuze is aan jezelf. Je wordt hierover uiterlijk de dag voor de Q&A geïnformeerd

***De Q&A is bedoeld om kort en bondig antwoord te krijgen op je meest prangende vraag. Het is niet mogelijk om je gehele situatie uitgebreid te bespreken. Kies in dat geval voor een 1-op-1 adviesgesprek.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Hoe werkt het?

Online Training Belastingen voor Digital Nomads I Anjo Bots van Digitax Nomad

Voor een uurtje van je tijd en eenmalig € 45,- excl. btw (€54,45 incl. btw)* kun jij je vraag voorleggen aan een belastingspecialist en hoor je hoe het nu écht zit. 

Klik op Boek nu en meld je aan voor de eerstvolgende online Q&A. Je ontvangt uiterlijk 1 dag voor de Q&A een invite voor de video call.

Stuur jouw vraag kort en bondig per mail of via het contactformulier in. Gelieve dit ruim voor de Q&A te doen, in verband met de voorbereidingstijd.

Vragen? Neem gerust rechtstreeks contact met me op. We spreken elkaar snel!

goedbedoelde adviezen, heel veel blogs. ik hoor het toch liever van de professional!

Vrijwel wekelijks ontvang ik mails van digital nomads met grote twijfels over hun belastingen.

Iemand vertelde me dat… En toen heb ik dus… Maar later las ik dat… En nu weet ik het niet meer!” 

Heel begrijpelijk. Het belastingrecht is ontzettend lastig, laat staan het internationale belastingrecht.

Zodra je als digital nomad de grens oversteekt, krijg je te maken met verschillende belastingjurisdicties. Niet alleen de Nederlandse Belastingdienst vindt nu iets van je, maar ook de belastingautoriteiten van de landen waar je je begeeft of waar je zaken mee doet. En dat heeft vaak nogal impact, hoe eenvoudig je situatie misschien ook lijkt.

Belastingwetgeving is vaag en sterk wisselend per land. Ook is iedere persoonlijke situatie anders en kan de beoordeling van die situatie sterk per land verschillen. Landen hebben onderling veel geregeld, maar veel ook niet. Iets wat voor de ene digital nomad werkt, kan fataal zijn voor de ander. Je zou niet de eerste zijn die onterecht via een e-residency in Estland aan de slag gaat en zich daarmee behoorlijk wat problemen op de hals haalt. En dat is pas één van de potentiële valkuilen die ik in mijn praktijk voorbij zie komen.

Ik kan me voorstellen dat een 1-op-1 gesprek misschien wat veel of kostbaar is, maar je vraag voorleggen aan een specialist én leren van de vragen van anderen zou prettig zijn. Dan is de online Q&A precies wat voor jou! Heel laagdrempelig en in duidelijke taal leg ik je uit hoe het nu écht zit. In korte tijd betrouwbaar advies van een specialist. En natuurlijk is er altijd de mogelijkheid tot het inplannen van een aanvullend 1-op-1 adviesgesprek als dat nodig is.

Let op! Er is beperkt plek...

Om alle vragen te kunnen behandelen is er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Hierdoor zit de Q&A mogelijk snel vol. 

Meld je dus gauw aan!

Ik ben bij Anjo terecht gekomen omdat ik vragen had over het digital nomad'en. Inmiddels checkt ze iedere maand mijn administratie en geeft me een uitgebreide update over hoe ik ervoor sta met mijn bedrijf. Ik ben zo veel zelfverzekerder geworden in mijn aangiften btw en inkomstenbelasting! Zo fijn om iemand te hebben die over mijn schouder meekijkt.
Annet Ent
Online Marketeer
Anjo heeft mij enorm geholpen door haar helikopterview. Er is zo veel belangrijk als je de overstap maakt met je psychologiepraktijk naar een ander land! De hoeveelheid stappen is niet mis, het duizelde me soms behoorlijk. Zij slaagde erin mij uitleg te geven in eenvoudige taal. We konden samen prioriteiten opstellen en ik kon stap voor stap mijn zaken geregeld krijgen. Nu spreek ik haar nog af en toe (2-4 keer per jaar) als ik wil dat ze overstijgend meekijkt. Dit zorgt bij mij voor een gevoel van overzicht en rust!
Sara Helmink
GZ-psycholoog
Anjo is geweldig! Ik werk al zo'n 4 jaar met haar samen en ik zou inmiddels niet meer weten wat ik zonder haar moet. Anjo is in charge of de gehele fiscale administratie van mijn advocatenkantoor en ik vertrouw haar blindelings. Ze reageert snel, is toegankelijk, legt alles op begrijpelijke wijze uit, heeft bij lange na geen 9 tot 5 mentaliteit en is in één woord een topper!
Leonie van der Grinten
Strafrechtadvocaat