Persoonlijk advies

In één gesprek antwoord op jouw belastingvragen

Vertrek jij binnenkort naar het buitenland en kun jij wel wat hulp gebruiken? Direct en persoonlijk antwoord op jouw specifieke vragen? Hulp nodig bij je M-biljet misschien?

Of heb je al veel informatie bij elkaar maar wil je éven checken of je het allemaal wel goed begrepen hebt? Een uurtje sparren met een (ervarings)deskundige? En het allerbelangrijkste: van dat knagende onderbuikgevoel af?

Plan dan gauw een 1-op-1 adviesgesprek in. Vaak kan ik je in één uurtje al verder op weg helpen! 

persoonlijk, snel en laagdrempelig

Bij mij kun jij als Nederlander over de grens terecht met al je belastingtechnische, financiële en administratieve vragen, zowel zakelijk als privé. Ook als je op zoek bent naar een ervaringsdeskundige op het gebied van (grensoverschrijdend) ondernemen én digital nomad’en zit je bij mij goed. Advies op maat, zonder al te veel gedoe.

Bij mij geen stijve gesprekken, moeilijke juridische adviezen, onverwacht hoge facturen of onverklaarbare kantoorkosten. Gewoon lekker snel face-to-face contact vanaf je eigen werkplek via een videocall. Plan ons kennismakingsgesprek vandaag nog in. Vaak kan ik al je vragen in één gesprek al beantwoorden.

Bij mij kun jij als Nederlander over de grens terecht met al je belastingtechnische, financiële en administratieve vragen, zowel zakelijk als privé. Ook als je op zoek bent naar een ervaringsdeskundige op het gebied van (grensoverschrijdend) ondernemen én digital nomad’en zit je bij mij goed. Advies op maat, zonder al te veel gedoe.

Bij mij geen stijve gesprekken, moeilijke juridische adviezen, onverwacht hoge facturen of onverklaarbare kantoorkosten. Gewoon lekker snel face-to-face contact vanaf je eigen werkplek via een videocall. Plan ons kennismakingsgesprek vandaag nog in. Vaak kan ik al je vragen in één gesprek al beantwoorden.

Stuur me gewoon eens een berichtje

Loop je ergens tegenaan? En je denkt dat ik je hierbij kan helpen?
Of wil je meer weten over mijn manier van werken?