5 (administratieve) fouten die bijna iedere digital nomad maakt – Een blog van Digitax Nomad voor The Happy Financial

Onlangs schreef ik voor The Happy Financial de blog “5 (administratieve) fouten die bijna iedere digital nomad maakt”.

Een aantal jaar geleden leerde ik Anjo kennen. En zet een belastingadviseur en een Happy Financial bij elkaar… Dat klikte natuurlijk direct! Inmiddels woont Anjo al zo’n twee jaar in Valencia en is heeft ze zich als belastingadviseur volledig gericht op Nederlanders in het buitenland. Digital nomads, remote werkers, expats… Bij Anjo moet je zijn als je (belastingtechnische) vragen hebt over werken en ondernemen vanuit het buitenland. 

Die specifieke kennis, daar wilde ik natuurlijk graag meer over weten! Anjo deelde met mij 5 digital nomad-misvattingen die zij in haar praktijk vrijwel dagelijks voorbij ziet komen. Zo kun jij leren van andermans fouten!”

Verder lezen? Check dan:

Wil je dat ik voor jouw pagina of platform een blog schrijf? Neem gerust contact met me op via het contactformulier dan bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

GA jij naar het buitenland maar zie je door de bomen het bos niet meer?

Neem dan eens contact met me op. Vaak kan ik in één adviesgesprek van 1 tot 2 uurtjes al heel veel van je (belasting)vragen beantwoorden!

Meer weten?