Elementor #560

Ik volg de Q&A als particulier (incl. 21% btw)

00003
€45,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Vertrek jij binnenkort naar het buitenland? Of misschien zit je er al? Dan zit je gegarandeerd met een hoop administratieve, boekhoudkundige en/of fiscale vragen.

Vind je een 1-op-1 gesprek wat overdreven, maar wil je me toch graag een vraag stellen én leren van de vragen van anderen? Leg je vraag dan aan me voor en ik beantwoord 'm zo goed mogelijk in de maandelijkse Q&A.

In maximaal 1 uurtje zal ik alle* ingezonden vragen behandelen én is er alsnog de mogelijkheid een aanvullend 1-op-1 adviesgesprek te plannen. Zo kun jij zonder fouten en met een gerust hart als digital nomad aan de slag!

*De Q&A duurt 60 minuten dus ik doe mijn best om alle ingestuurde vragen zoveel mogelijk te bundelen en te beantwoorden.

**Let op! De Q&A gaat alleen door bij minimaal 4 aanmeldingen. Mocht de Q&A onverhoopt niet doorgaan dan schuift je aanmelding door naar de eerstvolgende geplande Q&A. Het is ook mogelijk om het bedrag van je aanmelding in mindering te brengen op een 1-op-1 adviesgesprek. Deze keuze is aan jezelf. Je wordt hierover uiterlijk de dag voor de Q&A geïnformeerd.

***De Q&A is bedoeld om kort en bondig antwoord te krijgen op je meest prangende vraag. Het is dus niet mogelijk om je gehele situatie uitgebreid te bespreken. Kies in dat geval voor een 1-op-1 adviesgesprek.

Bewaar dit product voor later

GA jij naar het buitenland maar zie je door de bomen het bos niet meer?

Neem dan eens contact met me op. Vaak kan ik in één adviesgesprek van 1 tot 2 uurtjes al heel veel van je (belasting)vragen beantwoorden!

Meer weten?